EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 14 de juny del 2012

Patètic...


Sí, ja sé que no està bé riure’s dels demés, però és que aquest home és una mina!! La pilota d’or no la mereix, no, però crec que algun premi a “les majors bajanades” sí que podrien donar-li...Ara que, els aficionats danesos... hehehe... saben on fa “pupa”... anar-li cridant “Messi, Messi”, pobret Ronaldito, tan guapo, ric i bo que és...

9 comentaris:

  1. A tot això, no sento mai Messi fer cap declaració fora de lloc, ni tampoc he sentit que li cantin 'Ronaldo, Ronaldo...' enlloc. I per què deu ser això?

    Doncs molt fàcil. Messi és el millor i només li interessa jugar i guanyar. I punt. És més, ningú que sàpiga de futbol i que no el tirin més els colors que la professionalitat ho pot dubtar.

    Ronaldo és, a tot estirar, el cinquè o sisè millor jugador que hi ha, però posem per cas que fos el segon, que no ho és. Com tot bon segon, té enveja insana del primer, sobretot quan té un ego tan gran. No pot suportar tenir algú per davant i això li fa dir moltes ximpleries, i sobretot presumir. Mereixo la pilota d'or aquest any. Una frase així només la diu un curt de gambals. Força diferent a quan Messi li van donar la segona i va sortir allà amb cara de 'això sí que no m'ho esperava'.

    Ronaldo viu acomplexat, té complex d'inferioritat i sap perfectament que d'aquí a unes dècades se'l recordarà com un jugador que no estava malament, però que Messi serà el millor de la història. La comparació fa mal. I els complexos també, problemes psicològics, incontinència verbal... sincerament penso que li cal un psicòleg.

    I res, que continuï així, cada dia que passa es posa més de peus a la galleda. Només un nen de tres anys (un altre problema psicològic posat que en té què, 27? 28?) quan acaba de fer un partit lamentable i s'han rigut d'ell intenta tirar merda sobre el seu principal envejat.

    Principal envejat que, per cert, l'any passat jugava una competició amb una trepa d'inútils que feia feredat. L'altre dia amb un equipàs com té ara Argentina (alguns companys del capullo aquest portuguès) en va clavar tres i va deixar el món amb un pam de nas.

    Així que allà ell, que segueixi parlant. Com més ho fa, més en evidència es posa. I més riem nosaltres.

    Ho sento per l'extensió, trobo a faltar les cròniques d'en Banyeres.

    ResponElimina
  2. Uaaaaaaaaaau!! Què bo el comentari!! ;-))

    Bé, jo no en sé tant com en Banyeres, però una mica també pots parlar de futbol amb mi ;-))

    És que això és el que no entenc... No sé d'on surt que és el SEGON millor jugador del món... És un "bon" jugador, com n'hi ha molts...

    L'altre dia, quan veia en Di Maria abraçant Messi amb un somriure immens de felicitat pensava que aquest pobre noi deuria pensar "Ostres, amb aquest sí que juguem bé" :-))

    En els comentaris al MARCA i l'AS hi entren culés que diuen que "El año pasado Messi estaba celebrando la Liga y la Champions". A més que es veu que s'ha equivocat. Argentina va caure a quarts, o sigui que VA ARRIBAR a quarts... i Portugal encara no ;-))

    ResponElimina
  3. Uf, Assumpta et veig malament, eh! Sempre ficant al dit a la llaga a aquest pobre xicot tan maco que no es pot defensar perquè no parla (català).... Poooooobre noi. =P
    I a sobre en XeXu s'hi afegeix! Que dolents que sou!

    ResponElimina
  4. Dona... ric, sí que és en això no li portaré pas la contrària... ric sí que és... ara les altres coses... em sap greu per ell, però no, no... jo no li trobo! :)

    ResponElimina
  5. YÁIZA, sí, sí, reconec que riure's d'ell no està massa bé... però és que ho fa taaaaan fàcil :-))


    CARME, Jo tampoc li trobo de guapo... hehehehe De veritat, veritable... I no ho dic perquè sigui del Madrid, eh? :-)) vull dir que, objectivament, em podria caure malament però entendre que és guapot (ex: Casillas o Higuaín)... però és que aquest... el trobo tan artificial, tan repentinat, tan arregladet, les celles depilades, la dentadura postissa...

    ResponElimina
  6. ufffffffffffffffff....

    Quina mania i odi li tinc el Ronaldo.

    No té res més a fer, que té que parlar del Messi.

    El que fa l'enveja!

    ResponElimina
  7. En Ronaldo és un d'aquest que quan es lleven al matí davant el mirall diuen "que guapo soy que tipo tengo"....és un Barbie lleig!!!! lleig!!! Els Danesos genials!!!!!!! Segurament aquest acudit ja el coneixes però l'escric ha de ser en castellà però :Cristiano Ronaldo es triatleta, corre, hace bicicleta y después…. Nada.

    ResponElimina
  8. Ens ho posa tan fàcil que de vegades penso que estic mirant el Crackòvia quan parla. No diu més bajanades perquè no li donen més càmera. Ara llegia que es queixa per no tenir més protagonisme a la selecció. Potser algú li hauria d'explicar que per tenir protagonisme te l'has de guanyar, no te'l donen perquè sí, i que això ve implícit quan ets el líder indiscutible de l'equip (o el mimat), que precisament per això té tots els focus a sobre, i es nota més que fa el pena.

    ResponElimina
  9. Ma. VICTÒRIA.- Donaaaa hehehe jo odi no, que això és molt fort ;-) però de fet, sí que estic començant a pensar que aquest noi té un ego tan desmesurat que no s'adona que fa el ridícul.
    Tens tota la raó: això és pura enveja :-))


    MARTA.- De fet, el que més gràcia em va fer de tota la notícia va ser això que remarques: Que els danesos sabessin què havien de fer per posar-lo nerviós!! :-)))
    Sí, coneixia l'acudit, però com no el recordava, m'ha fet gràcia igualment :-DDD


    XEXU.- Hahahaha sí, sí, a vegades supera la seva pròpia imitació!! :-DDD
    És perillós perquè, com segueixi així, em començarà a fer llastimeta i llavors...
    És clar que sí... mira que "reclamar" el protagonisme!!! Mare meva... (sí, crec que em comença a fer llàstima!!)

    ResponElimina