EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 16 de juny del 2012

En Noah, petit Orange!


Aquest nen holandès té dos anyets i sembla ser que coneix a tots els jugadors de la seva selecció. El que jo puc assegurar és que, en el segon 38 diu Afellay claríssim... També reconec que diu Sneijder, Robben, Huntelaar, Bouma, Schaars, Mathijsen, Boulahrouz, Strootman, van Persie, Stekelenburg... (Però jo he hagut d'agafar una "xuleta" i anar buscant hehehe)

Això sí, si van Bommel es pronuncia com ho diu ell, aquí sempre ho hem dit terriblement malament (cosa que tampoc m'estranyaria)

En fi, quina gràcia que fa!! :-))

7 comentaris:

  1. Puc confirmar que l'Afellay l'encerta, els altres es que no els conec. :-DD
    És més espavilat que jo, el petit Noah!! :-))

    ResponElimina
  2. Caram amb el nen, sí que s'ho té après! Penso que van Bommel se li en va una mica la pinça com ho diu, però n'he reconegut altres dels que diu, i ho fa molt bé. Si fins i tot diu els de l'staff tècnic!

    ResponElimina
  3. Assumpta ha dit...
    MAC, jo al principi no sabia si ho deia bé o no... però, quan vaig entendre perfectament l'Afellay, em va fer tanta gràcia que vaig buscar una web amb els noms i fotos dels jugadors i vaig anar comprovant hehehe... és un crack el petit Noah!! :-DDD


    XEXU, Oi que és moníssim?? ;-) Veus, si jo hagués tingut un fillet, segur que hauriem jugat a aprendre els noms dels jugadors del Barça... De fet, a la meva germana li vaig ensenyar, no tan sols a reconèixer, sinó a recitar de memòria l'alineació de la 73-74 (Sadurní, Rifé, Torres, Costas, De la Cruz, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial hehe) però ella ja tenia set anys!!! (Encara la recordem les dues perfectament) :-DD

    ResponElimina
  4. Mare meva! Jo no identifico encara tots els jugadors del Barça (tot i que he millorat).... I ensenyar-los a un fill meu em penso que és la darrera cosa que faria amb ell... xDD Que s'aprengui les taules de multiplicar, que són més útils!!!

    ResponElimina
  5. YÁIZA... Hehehehe sí, sí, des de que et conec com a blogaire el teu nivell de futbol ha millorat molt: Progresses adequadament :-P
    Això d'estar fora de Catalunya t'ha apropat al Barça i és una bona cosa hehehe
    Ara bé... Nenaaaaaaaa!! Pobret fillet teu!! Que aprendre futbolistes és divertit!! les taules de multiplicar són una torturaaaa!!
    No veus que content que està ell quan els acaba de dir? S'ho passa bé, juga!! ;-)))

    ResponElimina
  6. Grgrgrrrrr... ja jugarà amb altres coses!!!! hehehehe! Jo he crescut en un ambient absent de futbol i no tinc cap trauma!

    ResponElimina
  7. Clar que no tens cap trauma, YÁIZA, si jo hagués crescut en un ambient sense xocolata, o ous ferrats amb patates fregides, tampoc tindria cap trauma, però, quan descobrís que EXISTEIX la xocolata i els ous ferrats amb patates em sabria greu tot el temps que m'ho he estat perdent!! :-DDD

    ResponElimina