EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 17 d’agost de 2012

Comença la lliga!!


I ens volen fer la murga... sí. Cap partit del Barça en obert!!

Fins i tot veure la tele és pels rics... Però és igual, els pobres el seguirem per la ràdio i ens conformarem amb veure els resums...
9 comentaris:

 1. Per la ràdio és molt millor, t'assabentes abans dels gols.

  ResponElimina
 2. Ja saps que a mi el futbol res de res.

  Però bona nit si que ho dic ;)  ResponElimina
 3. És una injustícia, i una vergonya, la veritat. Ens deixen sense Barça a la lliga, per veure'l cal pagar, ja sigui a casa o al bar. Poca consideració, però ja saps que les personetes som poc importants. Bé, esperem que el nostre Barça ens segueixi donant alegries, n'anem parlant!

  ResponElimina
 4. JOTAPÉ.- Oi que sí? :-)) Visca la ràdio!! ;-)))
  Ara a veure quan inventen la "ràdio de pagament"...


  LLUNETA.- No pateixis, que si segueixes passant per aquí acabaràs entenent molt del tema!! :-DDD


  XEXU.- Injustícia i vergonya, sí senyor. Tens tota, tota la raó!!
  Ara bé, per a mi, això ja és una qüestió de principis. Ni que un dia fos rica, no em faria de cap d'aquestes plataformes fastigoses (ecs!!) I, al cap i a la fi, suposo que partits de Champions i de la Copa "d'aquell" si que en veurem...
  Has vist quins somriures més macos tenen els nostres jugadors? ;-)))

  ResponElimina
 5. Mmmrfff... mira que fer-los començar la lliga encara en agost?! Pobre gent, ja els planyo. Ens podrien deixar tranquils fins mitjans de setembre, no?

  ResponElimina
 6. YÁIZA.- Pobre geeeeeent? Nenaaaa!! Ja voldria jo treballar l'agost, a ple sol, per la desena part de sou que tenen ells!! :-DDD

  ResponElimina
 7. no ens deixen ni el barça....jo de vegades he vist el partit per internet via larojadirecta o webs similars...això si se't va tallant i has d'anar cercant altres webs ( si vols que sigui de gorra) jo no he gosat mai anar a un bar a veure el futbol però mira potser aprofitaré que tinc un bar just sota de casa..total tinc la porta al costat demano un entrepà i a mirar el partit...i després a un minut a casa!

  ResponElimina
 8. Jo, de moment, ja he gaudit de la primera maneta com abans, amb la ràdio! I així que ho farem, jo crec, gairebé tota la temporada.

  ResponElimina
 9. ELFRI, Jo a vegades ho he provat per Internet, però es talla tant que encara em poso més nerviosa... El problema de l'entrepà és que també s'ha de pagar! :-))
  En fi... menys mal que dijous SÍ que podrem veure la Supercopa en obert!! ;-)))


  PORQUET, Jo també, amb en Puyal i au, cridant igual els gols!! ;-))
  Oeeeeeeee oeeeeeee
  Després ens vàrem posar el resum i els comentaris i entrevistes de TV3 i ja està, crec que no patiré tant com pensava :-))

  ResponElimina