EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 8 de setembre del 2010

La goma d'esborrar...


Quan era petita, un dia, mentre feia un dibuix, em va venir al cap el pensament que si agafava la goma d’esborrar i la passava amb força per damunt de l’altre mà o d’un braç, aquell trosset “de mi” desapareixeria.

Ho vaig provar... no les tenia pas totes, no... però no va passar res, no em vaig fer cap forat a la mà... me'n vaig alegrar ;-)

4 comentaris:

  1. Quan s'és petit s'ha de provar tot, que tot és per descobrir!

    ResponElimina
  2. La veritat és que va ser una bona sort que no funcionés! :S De totes maneres... si ens poguéssim esborrar amb la goma, també ens hauríem de poder dibuixar amb el llapis, no? Segur que no ens podem esborrar perquè la gent no es dibuixi ves a saber com! ;P

    Bon dia!

    ResponElimina
  3. Jo també ho havia pensat ves per on! ara m'agradaria esborrar tantes coses que no funcionen i si esborrem un a un tots els articles de la maleïda sentencia del TC?

    ResponElimina
  4. XEXU.- El més graciós és que recordo la sensació d'haver-ho fet amb mitja por pensant com caram ho arreglaria si, veritablement, m'esborrava ;-)) Però, en canvi, ho vaig voler provar... :-)


    NUR.- Hahaha els cirurgians plàstics es quedarien sense feina!! ;-))
    Jo mateixa em faria alguns retoquets jiji


    ELVIRA.- Quina gràcia!! Quin parell de nenes que seriem ;-))
    Donaaaa, i si esborrem directament el TC sencer? I dibuixem una ratlleta gruixuda entre Catalunya i els veïns i ens esborrem dels mapes d'Espanya? :-DDD

    ResponElimina