EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 13 de setembre del 2010

Què faig amb el relat?

Escriure un relat d’unes 2.000 paraules per publicar en el blog (a l’altre) és passar-se?
De fet l’escrivia per un altre lloc, una revista que demanava si la gent volia col•laborar... feia temps que hi pensava... i just quan em ve una idea, resulta que ja no admeten relats si no ets “subscriptor”... i ara no sé què fer-ne.

4 comentaris:

  1. I per què no l'envies a algun concurs de relats, o algun altre lloc publicable? És qüestió de buscar-ho, segur que hi ha certàmens a tort i a dret. I si no te'l guardes per Sant Jordi. Així tindries temps de retocar-lo una i mil vegades fins a polir-lo.

    Si el publiques al blog jo el llegiré, però ja saps que és molta lletra per un post, això fa enrere a molta gent, entre els que m'incloc, tret que es tracti dels meus blogs de referència.

    ResponElimina
  2. XEXU.- La veritat és que és la primera vegada que faig un relat tan llarg... Deixant de banda quan tenia 17-18 anys que vaig començar dues novel·les, que la meva amiga de l'ànima anava llegint amb els fulls que jo li passava cada dia, escrits la nit anterior, i que van quedar inacabades, una perquè vaig perdre la llibreta i l'altre perquè resulta que jo escrivia tal com si llegís, sense tenir previst res del que havia d'anar passant hehehe... "l'escriptora" era tan "ignorant" de la trama com la "lectora"... això sí, ens fèiem uns farts de riure ;-))
    Ai... que ja divago...

    Deia que és la primera vegada que intento fer un relat així... i dubto bastant de la seva qualitat... sincerament, em fa por que sigui dolentíssim :-)

    De moment encara no està acabat, però aquesta vegada sí que la trama és dins el meu cap... em falta poquet. Ara porto uns tres folis a Times New Roman 12, no crec que arribi als quatre sencers :-)

    ResponElimina
  3. I perquè no publicar-lo per entregues?.
    Sempre que el relat admeti una divisió per capítols, és clar.

    ResponElimina
  4. MAC.- També hi havia pensat :-) però és que no sé si trobaria el punt on partir-lo perquè resultés interessant... l'ideal seria fer-ho en tres parts d'unes 600/700 (seria llarg però "es podria llegir")

    Crec que us faré cas a tots dos ;-)

    Passos a seguir:

    a) Acabar d'escriure'l!!! i veure exactament quantes paraules té (potser no arribés a les 2000)
    b) Deixar-lo reposar uns dies i retocar-lo
    c) Guardar-lo per Sant Jordi i mirar si el puc enviar a algun lloc, per exemple al concurs de la Casa de Catalunya de Berlín del que sempre ens parla en Ferran...
    d) Quan me'l tornin donant-me les gràcies però res mes (snif) publicar-lo al blog per entregues
    :-))

    ResponElimina