EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 14 de novembre del 2011

Aquesta tarda...


M'ha fet gràcia, però la veritat és que no hi estic d'acord i, per molt que sigui curiós, no deixa de ser una marranada embrutar les parets així. I, parlant d'embrutar -jo segueixo amb la meva creuada particular- heu vist com està la paret?

9 comentaris:

  1. Deixant de banda que és lleig embrutar les parets, almenys és un missatge enginyós, i jo sí que hi estaria força d'acord.

    ResponElimina
  2. Sí, jo ja he dit que m'ha fet gràcia, per això li he fet la foto pensant en el blog, clar ;-))

    Però jo no hi puc estar d'acord... M'agradaria que votés el cent per cent de la població, m'hi jugo el que fos que si així ho féssim el PP no trauria majoria absoluta... i potser ni guanyaria. Però bé, jo respecto totes les opcions, totes. Cadascú que decideixi lliurement si vol participar o no i, en cas positiu, a qui vol triar...

    Ara bé, quan veig com estan sempre les parets, guixades, pixades i de tot, a mi em posa d'un mal humor...

    ResponElimina
  3. El problema és que s'està instal·lant aquest sentiment en la gran majoria de la població. I així no anem bé. Però realment, jo entenc aquesta sensació. Jo mateix l'he pensada molts cops i cada cop que diposito el vot a l'urna m'embarga un sentiment semblant.

    Però hi tornarem com a xaiets degollats...

    ResponElimina
  4. Jo n'estic força desencisat de la política i dels polítics però si que aniré a votar. No anant-hi o fent un vot nul, l'únic que s'aconsegueix és que els partits grans guanyin per més percentatge i que els petits es facin més petits, i a mi això no m'agrada.

    ResponElimina
  5. Hi estic d'acord en el sentit que també vaig a votar amb un sentiment semblant, però no hi estic d'acord com a opció. I aniré a votar!

    Com diu en Mc... tots els no-vots, vots-nuls, vots en blanc, van a parar sempre a engrandir el percentatge dels més votats. I això no ens ho podem permetre!

    ResponElimina
  6. Ai, ja saps que no ens posariem massa d'acord, jo si que estic d'acord amb la frase, xò si que aniré a votar. És un deure que tenim. Però si, ja saps que fa temps que penso que les solucions no estan a les urnes. que tots pensen el mateix (per ells mateixos)

    i si, la paret fatal, fatal....

    ResponElimina
  7. Sí, clar, PORQUET, jo crec que tots ho hem pensat en major o menor mesura... i és que a vegades ens fan dubtar de tot, ara bé, jo crec que no anar-hi encara és pitjor :-)


    MAC, estic totalment d'acord amb tu, totalment. Dir "estic enfadat i no vaig a votar" també penso que és facilitar les coses als partits grans.


    CARME, sí, tu fas la perfecta síntesi entre el que diu el PORQUET i el que diu en MAC, i trobo que és així... Clar que ens han fet perdre l'il·lusió per anar a votar (i això és ben trist si ho pensem) ara bé, tal com vosaltres, jo també penso que no votar és deixar que els altres guanyin de més diferència encara.


    RITS, sí hehehe ja sé que en temes polítics pensem molt diferent ;-)) Si tothom votés en consciència i hi hagués una participació altíssima estic segura que tot aniria millor...
    La paret fa fàstic, eh? Jo posaria a gent a vigilar i a multar i l'Ajuntament es faria d'or en quatre dies ;-))

    ResponElimina
  8. Doncs que pintin la paret en série, perquè ja es veu que és un motlle que van fer servir per uns quants llocs no m'agrada gens. I el missatge, doncs bé, això sí que hi podria estar d'acord...però desanimant encara més a la gent tampoc anem enlloc, i per regalar vots al partit més votat encara pitjor. Així que anirem a votar, encara que desanimats, sense cap esperança, ni veient cap líder que valgui la pena...quin panorama. De veritat ens mereixem aquests polítics tan nefastos? ;(

    ResponElimina
  9. PILARINA, Sí, és un motlle, es nota per les lletres iguals :-)
    Tens raó, la gent està desencantada i no falten motius... Però és que l'opció de quedar-se a casa és pitjor, crec jo...
    Petonets, maca :-)

    ResponElimina