EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 11 d’agost del 2012

El misteri dels claus i la cartolina en els meus Tricotins manufacturats


Els Tricotins que vaig fer pels posts anteriors els vaig decorar amb feltre i cintetes, però clar, això no cal, es poden fer "molt més cutres", o sigui sense folrar... i, si no els folro, veureu el que vull dir i com s'aguanten els clauets. N'he fet un de "6" molt xulo i un altre de "4" sense cap guarniment:



7 comentaris:

  1. D'acord. Ara ho entenc, però perquè he anat a llegir la resposta a aquell post anterior. Si això és cola d'enganxar ja em quadra més. El que no entenia era com es subjectaven els claus a l'interior de la cartolina. Amb cola sí que pot ser, encara que em segueix semblant una estructura feble. Ara, segur que si la tractes amb cura, et poden durar i servir per moltes polseres.

    ResponElimina
  2. MARIA VICTÒRIA.- Hehehehe els hi has vist "les tripes" ;-)))


    XEXU.- Sí, és cola d'enganxar ;-)) I un altre "Sí", a l'afirmació que és una estructura feble... però tan sols ha d'aguantar llana! :-DDD

    ResponElimina
  3. Em passa com al XeXu, que ho trobo poc resistent.... Però la conclusió a la que arribo és que jo seria molt manasses i m'ho carregaria, però que tu tens traça per fer la força justa per subjectar-ho sense esclafar-ho. I gràcies per l'explicació de com s'aguabten ela claus!

    ResponElimina
  4. Ara ja he vist els tubets, visca!!

    També em semblen febles, però segur que tu hi trobres la soluciò aviat ;)

    Aferradeta, nina!

    ResponElimina
  5. Tens un ritme manufacturador de "tricotins" (que poc m'agrada aquesta paraula, els hauríem de buscar un nom més bonic en català :-P) i un ritme publicador de posts sobre el tema que supera les meves possibilitats comentadores i/o "comentatives". Així que deixa'm felicitar-te per la feina (t'estan quedant molt xulos) i ja saps que si necessites algun càlcul més sobre claus, només cal que m'ho diguis. :-))

    ResponElimina
  6. YÁIZA, Hehehe m'ha fet gràcia l'expressió "esclafar-lo"!! :-))
    No, no s'esclafa, el més "perillós" és que els clauets no quedin ben fixats i es moguin endavant, endarrere o cap els costats, però el tubet és fort :-))


    LLUNETA, Hehehe això sembla una "dissecció" de "tubets" :-DD
    Quan estan folrats, el propi feltre els fa més forts :-)
    Aferradeta, guapa!! :-))


    MAC, Siiiii!! Va!! busquem un nom català pels "Tricotins"!! (tot i que a mi aquest nom no em desagrada, en francès ho diuen exactament igual però amb la seva pronunciació tan bonica), però podem buscar un nom especial en català :-))
    Si surten més "enigmes matemàtics" ja ho posaré!! :-DDD

    ResponElimina