EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 9 d’agost del 2012

Mil gràcies!!


Aquest és un blog petit i sense cap mena de pretensió que va ser creat per "provar" com quedava un blog sense barra lateral, un lloc per poder posar fotos ben grans i text curt, un espai on poc a poc em vaig anar acostumant a fer proves de canvis de lletres, a posar algun vídeo o escriure la primera cosa que em vingués al cap, encara que fos una ximpleria :-)

Ahir al vespre vaig tenir una sorpresa immensa al veure que aquest racó ha tingut una nominació als Premis C@ts! Mai ho hagués esperat, us ho asseguro :-)

Una nominació als "C@t divertit", categoria en la que hi ha blogs que són dels meus "indispensables", llocs on jo em faig autèntics farts de riure, espais portats per blogaires que són veritables cracs i que admiro i que, per tant, considero que són absolutament mereixedors del premi :-)

Jo, amb aquesta nominació, em sento feliç, m'ha fet il·lusió, molta... i, amb ella, crec que ja he tingut un premi de primera categoria!

Moltes, moltes, moltes gràcies a tots!! :-))

14 comentaris:

  1. Doncs possiblement aquesta modèstia, aquest anar fent de formigueta, aquesta capacitat de sorpresa que té aquest blog és el que ha enamorat als blogaires i el que ha acabat fent que sigui un dels nominats, amb tot mereixement!

    I és que jo el veig un blog 100% Assumpta!

    ResponElimina
  2. Ostres, PORQUET, gràcies :-))

    De fet, jo pensava que poca gent entrava per aquí i... bé, que em vaig quedar parada... Jo anava entrant als C@ts per veure com anaven les propostes pel Miscel·lània, pensant en el Blog Gran perquè, ho reconec, hehehe, fa molta il·lusió veure si et proposen, però ahir em vaig quedar tan parada! :-))

    ResponElimina
  3. Dona, és petit però eixerit! enhorabona!

    ResponElimina
  4. Personalment, penso que seria més normal una nominació a ORIGINAL, ja que aquest blog petit és totalment imprevisible, cada dia sorprèn. Però això no vol dir que no sigui divertit, aquí també passem bones estones, i la feina feta amb ganes sol tenir el seu reconeixement, així que ja saps. Que hi hagi sort!

    ResponElimina
  5. Al pot petit hi ha la bona confitura... i com diu l'Elfree, aquest blog és petit però eixerit!

    Enhorabona!

    ResponElimina
  6. Aquest blog petit és un gran blog, i és ben normal que això es reconegui. Felicitats!!

    ResponElimina
  7. Eiiii, felicitats per la nominació. És que el blog petit, és molt blog petit - o gran- :)

    ResponElimina
  8. ELFRI, Gràcies, xiqueta!! ;-))
    Sí que és eixeridet... però és tan petitó :-) A vegades fa posts d'una línia, d'una foto... :-))


    XEXU, Sincerament, a no ser que em passi com a la meva germana (que fa nou anys va tenir un accident de moto -ella anava de paquet- en el que es va destrossar el canell -ara el porta reconstruït, amb una placa i tot de "tornillets"- i quan ho explicava a l'Hospital, d'Urgències, es partien de riure) jo no tenia intenció de fer res especialment divertit... però mira, si la gent riu o somriu, jo encantada :-))
    Mai l'hagués imaginat nominat en res però sí... si m'haguessin dit "digues alguna categoria pel Petit" potser l'hauria posat al Miscel·lània o a l'Original, ara bé, si algú ha considerat que és divertit, doncs genial ;-))
    Gràcies, maco!!


    CARME, Aquesta paraula d'eixerit m'agrada molt... és tan catalana!! :-)) Gràcies, maca!! :-))


    Gràcies, MAC!! És un blog estrany, jo reconec que els posts aquí els faig en un fiiiiiu, que tinc com una mentalitat ben diferent que a l'altre, que, per ser el primer, em vaig acostumar a fer les coses amb molt de compte, corregint, vigilant que tot estès ben posat, al seu lloc... Per fer un post al Gran puc estar hores a vegades, però aquest és més "esbojarrat" :-)))


    MIREIA, Gràcies, guapa!! ;-))
    Sincerament, no aspiro a res... hi ha blogs nominats moooooolt més currats que aquest, però m'ha fet tanta gràcia veure'l allí, entre blogs tan consolidats! :-))

    ResponElimina
  9. Enhorabona nina per la nominació. El que sigui petit no vol dir que no sigui molt bo ;)

    Una aferradeta ben forta!

    ResponElimina
  10. Gràcies, igualment, LLUNETA! El teu blog és ja tota una referència catosfèrica!!! :-))))

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats Assumpta!!!

    T’ho mereixes per moltes coses i sobretot per la teva manera de ser.

    Ara per el primer premi!!!!

    ResponElimina
  12. MARÍA VICTÒRIA... Gràcies, maca!! però t'asseguro que en aquesta categoria hi ha blogs que s'ho mereixen molt més que aquest Petit... Jo, amb la nominació, estic ja contentíssima!! :-))


    JPMERCH, Gràcies, JOTAPÉ, i a tu també!! ;-))

    ResponElimina
  13. Si te l’han donada la candidatura per alguna cosa és!

    ResponElimina