EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 19 d’agost del 2012

Pitjor que un malson d'Edgar Allan Poe


Acabo de viure una experiència HORRIBLE. Per error es veu que he activat una cosa que es diu slow keys o tecles lentes... però, clar, quan m’ha passat jo no sabia QUÈ era el que passava, el que veia és que jo teclejava però no escrivia res... Un malson terrible. No ho desitjo a ningú!! (Bé, al Mourinho sí)

Llavors m’ha sortit una icona nova que posava “Filtració de tecles”. He anat al petit Netbook d’en Josep Lluís (conegut com a Micky), l’he engegat, i he buscat què volia dir això que em sortia... (a l’ordinador gran no ho podia buscar perquè no escrivia, clar) Llavors he descobert que no és que el teclat no anés, sinó que funcionava “poc a poc”. Havia de mantenir la tecla premuda uns segons perquè sortís la lletra... Per escriure una paraula m’hi tirava un minut!!

Finalment he vist com desactivar-ho. Entre això i la calor, crec que la meva vida corre perill.

Mira que passar-me a mi una cosa Slow!! Que jo sóc Quick!!

8 comentaris:

  1. Quines coses, Assumpta. I no hi ha opció de quick keys? Qui sap, potser seria la manera d'aconseguir escriure la novel·la que vols de manera ràpida.

    ResponElimina
  2. Quines coses més estranyes! No m'ha passat mai. Però de què serveix això d'escriure a poc a poc?!?!

    ResponElimina
  3. XEXU i YÁIZA.- Veig que tots dos heu quedat impressionats,amb les mateixes paraules i tot ;-))

    Les tecles ja són ràpides quan teclejo jo... Eeeeei, t'imagines, XEXU, poder tenir unes tecles per "escriure novel·les"? ;-)

    Es veu, YÁIZA, que és una opció per persones amb certes incapacitats, que fan moviments involuntaris i que poden estar escrivint i, sense voler, tocar una altre tecla... així, van poc a poc, però només escriuen el que volen. La intenció és bona, però a mi m'ha provocat una crisi :-)))

    ResponElimina
  4. I si m´expliques com ho has fet?? perquè porto uns quants dies així, i encara que sóc slow, no és el mateix que anar a pas de cargol. Vull gaudir del meu temps en altres coses que prèmer tecles tot el dia...grrrr!!

    Gràcies per endavant ;)
    Bessets!

    ResponElimina
  5. Com he fet el què, LLUNETA? Posar-ho malament o arreglar-ho? ;-))
    Tu has de prémer la tecla de majúscules durant uns quants segons seguits... i llavors et diu si vols fer no sé què... en teoria hauries de dir que NO, però si cliques el SÍ per equivocació, doncs ja tindràs el Teclat Slow... per desfer-ho, el mateix ;-))

    ResponElimina
  6. Ho veus com això de l'slow és una mica perillós? per cert quin partit el del barça d'en Tito! 5 a 1....a veure dijous !

    ResponElimina
  7. MAC, Hehehehe... saps que vaig estar a punt d'enviar-te un missatge de socors?? però vaig pensar "Assumpta, no et passis" :-DDD
    ... Era terrible!! Teclejava i no sortia res!!! (clar, jo quan teclejo no aguanto la tecla premuda tres segons seguits!!)


    ELFRI, He arribat a l'extrem de sospitar que no fos algun sabotatge de l'equip Slow!!! :-DDD
    Ooooooooooh el Barça, nenaaaaaa!!! :-)))

    ResponElimina