EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 13 d’agost del 2012

Potser que faci neteja...


11 comentaris:

  1. Aaaah... sí. Hotmail, eh! Fa una mandra... és que s'han d'esborrar de 30 en 30 i no s'acaba mai. Jo ho vaig fent de tant en tant, però tenint en compte que només hi rebo correu brossa, me'n podria oblidar ja. Però bé, sempre hi ha mails ancestrals que sap greu esborrar. Els meus primers mails, pràcticament!

    ResponElimina
  2. Per cert, t'has de sentir afortunada que dediqui uns minuts a comentar-te, perquè aquest matí estic súuuper enfeinada: fa estona que busco una dona nascuda a finals del segle XVIII, amb la mateixa inicial al nom i al cognom que no és pas una vocal. No et deu sonar, no?

    ResponElimina
  3. Ostres, YÁIZA, curiosament, sé d'una dona en la que es donen totes aquestes característiques que menciones, el que passa és que no me la deixen dir :-DDD
    Entre aquests 3.752 missatges n'hi ha de hotmail, de Tinet i de tot... em fa pena esborrar-los!! Estic fatal!! :-DD

    ResponElimina
  4. Aaaaah! Però són missatges llegits! No, jo els que no he esborrat ja, no els esborro, també en tinc molts entre els dos gmails que tinc ara. Però és que al hotmail hi vaig acumulant missatges SENSE llegir, perquè no l'obro quasi mai... És fatal! I són tots per esborrar!

    ResponElimina
  5. Són "elementos enviados"... o sigui, que els he escrit jo!! :-)))

    Jo tinc el Windows Live Mail i TOTS els correus que tinc (bàsicament dos de hotmail: el del blog i el d'artesania) i el de Tinet, que m'agrada perquè és "punt cat", tots els faig passar per les mateixes finestres. Si volgués, els podria eliminar tots de cop... però hi ha tantes paraules aquí dins... :-))

    ResponElimina
  6. No esborris, dona, no esborris! Això és el que aviat es convertirà en Outlook, oi?? Alguna cosa així vaig sentir a les notícies, però no ho sé massa.

    ResponElimina
  7. No cal pas esborrar res, si ara els correus et donen molta capacitat! Jo no tiro mai res, només els missatges spam, però conservo tots els mails que m'han enviat a les adreces actuals, i això també inclou els meus mails des de 2003. No els he comptat, però si no superen els 10000 (els meus només), poc deu faltar.

    ResponElimina
  8. YÁIZA.- Outlook una altre vegada? Quines coses tenen aquesta gent de Microsoft... Em quedo parada :-)
    Efectivament, el Windows Live Mail va ser l'evolució de l'antic Outlook... però pel que dius, li deuen voler tornar a canviar el nom. L'apariència sempre ha estat semblant. A mi m'agrada :-) Infinitament millor que obrir els correus per les webs, que em posa nerviosa.


    XEXU, Ara sí que m'has mort!! :-))
    Ho guardes tooooot? Llavors deus tenir aquí autèntiques joies!! I si algun dia la teva contrasenya va a parar a mans enemigues!!!
    Bromes a part, podries escriure una història de molts dels fets catosfèrics... Si alguna vegada no recordo alguna cosa t'ho preguntaré!! "XEXU, si us plau, pots consultar els mails que et vaig enviar el març de 2009, sobre tal tema?" :-DDDD

    ResponElimina
  9. Assumpta, a mi em passa a l'inrevés. No m'agraden gaire, per no dir gens, els programes d'ordinador per descarregar el correu. Molt millor on-line! A més, les aparences de gmail són molt bufones i fàcils de fer anar. I els esborranys i tot el que sigui queda a internet i ho pots utilitzar des de qualsevol ordinador, no només des del de casa.

    ResponElimina
  10. Siiiiiiii? Bé, suposo que és al que cadascú s'acostuma :-))
    A mi tots aquests portals... ui... no sé, em sento com mig perduda... Amb el Windows Live Mail em sento com a casa :-DD

    ResponElimina


  11. Jo els esborro cada dia i així no costa gens.

    ResponElimina