EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 25 d’agost del 2012

Tècnicament i pràcticament...

Doncs res, jo a la meva bola, perquè, quan estic convençuda que tinc raó, sóc molt tossuda...

Resulta que diuen que "TÈCNICAMENT, l'onada de calor ja ha marxat"... però PRÀCTICAMENT, avui ha fet MÉS CALOR que AHIR. Com això, per mi, és impossible, jo segueixo amb la meva: És evident que s'han equivocat i que l'onada de calor no ha marxat...

Clar que, potser després ens diran que ha plogut als Pirineus,



Això no m'ho invento jo, és de METEOREUS, observatori meteorològic "amb totes les de la llei". Es pot veure clarament que avui les temperatures han estat més altes que ahir... També podem comprovar que la passada nit ha estat més calorosa que l'anterior. Quina gràcia.

10 comentaris:

  1. La gràcia que els deu fer als dels Pirineus si segueixes dient que és igual que els baixi la temperatura a ells. Jo podria dir que mentre a Barcelona s'estigui fresquet, a Reus ja us podeu torrar, però no és això.

    Jo mantinc que van dir que la cosa acabava avui amb unes tempestes. Avui el cel estava i continua molt més ennuvolat i amenaça pluja. Al diari diuen que tindrem 48h de treva. Això no vol dir que durant dos dies podrem treure el forro polar, sinó que farà temperatura normal d'agost (que és, es miri com es miri, massa alta), i no una temperatura més alta del normal.

    Però bé, no et convencerem de res, així que gaudeix de la calor insuportable que tenim, jo ho faig contínuament, suant com una mala cosa. Va, Assumpta, s'equivoquin o no, la calor no te la traurà ningú.

    ResponElimina
  2. La veritat és que avui a Lleida ha bujat l'aire des del matí, i això ha fet que encara que fés calor fos més soportable!

    Quina és la diferència entre tècnicament i pràcticament?

    ResponElimina
  3. XEXU, de veritat que no entenc aquest interès en portar-me la contrària en aquest tema. Jo ja sé que, per molt que em queixi, no tindré més remei que aguantar-me i patir. I ja sé que els que donen la informació del temps no "manen" sobre el temps.
    Jo tan sols dic -i tinc tota la raó del món perquè tot just ara mateix acaben de fer la informació del temps a TV3 i ho han reconegut- que s'han equivocat.
    Que, quan fa un temps tan terrible que hi ha gent que ho pateix molt, no s'hi val a fer agafar esperances a la gent, perquè llavors et fas il·lusions de pensar que podràs respirar una mica millor, que et sentiràs més bé, que podràs descansar més i, quan veus que és just al contrari, encara tens una decepció més gran.
    I no, no sóc tan imbècil com per pensar que, el mes d'agost, podré portar forro polar.


    ALBA.- "Tècnicament" és el que diuen ells... "pràcticament" és el que jo sento i pateixo.
    si has vist la info del temps ja sabràs com estem pel sud :-(

    ResponElimina
  4. I tant que us ha deixat l'onada de calor, ara la tenim ací.

    ResponElimina
  5. T´equivoques Jp, la tenim aquí...no serà que encara no ha marxat més que en els Pirineus???

    Ànims, nina!!

    ResponElimina
  6. JPMERCH, Et prometo que avui aquí ha fet més calor que ahir. És per posar-se a plorar :-(


    LLUNETA, Segur que tens raó, tan sols deu haver marxat dels Pirineus, zona molt poblada on tothom sempre pateix molta calor i esperen que baixi la temperatura amb candeletes... grrrr
    Ànim, xiqueta, que ens espera una nit terrible... ufff

    ResponElimina
  7. No és interès a portar-te la contrària, cap ni un. Només és que penso molt diferent, expresso la meva opinió, que en aquest cas no és com la teva. Jo també ho passo malament amb la calor, la detesto, però no puc atribuir als homes del temps que juguin amb les meves il·lusions. Fa el temps que fa, ells s'equivoquen, però no ho fan voluntàriament ni per perjudicar a ningú. El problema és que no els tenim en compte quan encerten, oi? Avui fa vent i no tanta calor, per tant, les fonts que jo he estat seguint no s'equivocaven.

    I res, que no cal discutir, no ens posarem d'acord. Que arribi la tardor ja, i tots contents.

    ResponElimina
  8. Avui ha baixat força la humitat, i això ja és molt important :-)

    Home, és que encertar-ho és la seva feina... a tu t'aplaudeixen quan comptes bé les cèl·lules? Doncs jo t'asseguro que per TV3 el dijous ja deien que, tècnicament, l'onada de calor s'havia acabat.
    Ahir per la nit, van haver de reconèixer que, al Sud de Catalunya, no tan sols no s'havia acabat sinó que -terriblement- les temperatures encara havien pujat més.
    Com ho van reconèixer, doncs bé, ja em dono per satisfeta perquè han admès l'errada. Un altre dia, que vigilin més a no fer agafar il·lusions als moribunds.

    un regalet per signar la pau :-)))

    ResponElimina
  9. Millor regal és que el Barça a guanyat en un camp difícil i el Madrid ha perdut en un camp fàcil!

    ResponElimina
  10. XEXU, Això ha estat un regal sorpresa que he afegit després :-))

    ResponElimina