EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 30 d’agost del 2012

Una imatge...


... val per mil paraules... Andrés i Leo, Leo i Andrés... tant hi fa l'ordre!... Això sí, aquí falta en Xavi i sobra...

7 comentaris:

  1. Mira, me n'assabento ara. Sentint-ho molt, aquest paio amb cara de pa de ral de la dreta no és el millor, ni de bon tros, ni de lluny. Potser està entre els 10 millors, però no resol partits, no és un jugador d'equip, i a més no és apreciat per la seva gent ni el seu públic, només pels beneficis que dóna, però si s'està 5 partits sense marcar, l'escridassen.

    Iniesta es mereix premis també, ell sí que està entre els tres millors, és un futbolista màgic. Felicitats per ell i pel Barça, els que saben de futbol segueixen demostrant el bon criteri.

    ResponElimina
  2. Em fa gràcia perquè no és la primera vegada que t'assabentes d'alguna notícia esportiva pel Petit Blog! ;-))

    No sé si ho recordaràs, però em va fer il·lusió especial quan em vas dir que... espera... a veure si ho trobo... sí... aquí :-))

    ResponElimina
  3. Una foto extraordinària que ho diu tot. Dos jugadors de futbol, dos amics, feliços i un altre que no ho podrà ser mai de feliç perquè es creu massa guapo, massa ric, massa bo i de fet només és massa cregut. :-))

    ResponElimina
  4. La foto i el posterior comentari d'en XeXu me'ls guardo com a elements de capçalera per aquesta propera temporada. Som-hi Barça!!! Visca el Barça i Visca més que mai una Catalunya lliure!!! (i sí, barrejo esport i política)

    ResponElimina
  5. MAC, Oi que sí que és molt maca? L'expressió d'en Leo es nota sincera, somriu, fins i tot té la l'innocència de tancar els ulls quan abraça el seu amic i li fa un petó d'enhorabona... L'altre, crec que no és conscient que la gent l'estimaria més si no anés amb aquests aires de supèrbia... en fi, jo em quedo amb els nostres!! :-)))


    PORQUET, Hahahaha m'ha fet molta gràcia el teu parèntesi... Sí, jo també barrejo esport i política, què hi podem fer? ;-)))
    Visca el Barça i Visca Catalunya lliure!!! :-DDD

    ResponElimina
  6. molt bona foto! el Cristiano gairebé em fa pena... bé, de fet no, que es foti xD

    ResponElimina